Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 18 2014

To υπουργείο Οικονομικών και τα... παιδιά του Πειραιά!

To υπουργείο Οικονομικών και τα... παιδιά του Πειραιά!

Ερώτηση: Τι κοινό έχουν ο υπουργός Οικονομικών και ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Χριστόδουλος Στεφανάδης, η επιλογή του οποίου άναψε φωτιές στο Μαξίμου, λόγω άρθρου του με το οποίο έθετε το ζήτημα της επιστροφής στη δραχμή το 2011;

Απάντηση: Είναι και οι δύο καθηγητές του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ερώτηση: Τι κοινό έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΟΕ και ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης ο οποίος πρόσφατα ορίστηκε άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα υγείας και παιδείας;

Απάντηση: Ξαδέρφια, πρώτα – δεύτερα θα σας γελάσουμε...

Ερώτηση: Πώς έγινε η ανατροπή στο ΣΟΕ με τον Μανώλη Μαματζάκη;

Απάντηση: Ο καθηγητής Μ. Μαματζάκης – όχι από το Πειραιώς αλλά από το Sussex- ήταν η αρχική επιλογή για τη θέση του προέδρου του ΣΟΕ. Μάλιστα στο τελευταίο EuroWorking Group συνόδευσε τον Π. Τσακλόγλου στη Λισαβόνα και παρουσιάστηκε ως ο διάδοχός του στην κεφαλή του ΣΟΕ.

Τι στράβωσε τώρα και όταν γύρισε στην Αθήνα, δεν έπαιζε πια για πρόεδρος δεν έχει γίνει απόλυτα γνωστό. Φημολογείται ότι τον κ. Μαματζάκη ήθελε για νέο πρόεδρο ΣΟΕ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, αλλά τελικά έγινε η ανατροπή με απόφαση Γκ. Χαρδούβελη. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v