Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 30 2007

Ιασώ: Το... ”μάζεμα” συνεχίζεται

Ανοδικά κινείται η μετοχή του Ιασώ που από τα 7,20 ευρώ στις αρχές του μήνα προσεγγίζει τώρα το επίπεδο των 8.

Η αγορά πιστεύει -και μη εξακριβωμένες πληροφορίες ενισχύουν αυτή την άποψη- ότι ο βασικός μέτοχος της Axon Συμμετοχών, κ. Θωμάς Λιακουνάκος, συνεχίζει να ”τσιμπάει κομμάτια” από την αγορά.

Και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το ποσοστό Euromedica και επιχειρηματία να κυμαίνεται αθροιστικά μεταξύ του 5,5% και του 6%.

Επί του παρόντος τουλάχιστον, κανείς δεν φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις:

Χαίρεται η πλευρά Euromedica που αυξάνει το ποσοστό της, ευελπιστώντας και σε κάποια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Ιασώ.

Χαίρονται οι γιατροί, που βλέπουν την τιμή της μετοχής της εταιρίας να ανεβαίνει και που γνωρίζουν ότι για να αποκτήσει ρόλο συνεταίρου η πλευρά Λιακουνάκου θα πρέπει να δώσει κάτι... παραπάνω ώστε να συμφωνήσουν οι ίδιοι!

Επί του παρόντος πάντως παρατηρείται μια φαινομενική στασιμότητα, καθώς αναμένεται η ολοκλήρωση της διπλής έκδοσης των 120 εκατ. ευρώ (60 αύξηση + 60 ομολογιακό) από τη Euromedica.

Επίσης, στον όμιλο εξετάζουν σενάρια για απορροφήσεις κάποιων θυγατρικών και συγγενικών εταιριών. Λέγεται μάλιστα ότι ”παίζουν” η κλινική Γένεσις στη Θεσσαλονίκη και η Euromedica Κρήτης. Αποφάσεις πάντως... δεν υπάρχουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v