Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 14 2015

Πρώτη αναβολή μεγάλου διαγωνισμού λόγω εκλογών

Πρώτη αναβολή μεγάλου διαγωνισμού λόγω εκλογών

Ο διαγωνισμός για το τμήμα Πάτρα - Πύργος, προϋπολογισμού 430 εκατ. ευρώ, είναι ο πρώτος που μετατίθεται εξαιτίας των εκλογών.

Οι προσφορές για το μεγάλο οδικό έργο, που αποτελεί δέσμευση του δημοσίου απέναντι στην κοινοπραξία που έχει αναλάβει την κατασκευή και εκμετάλλευση της Ολυμπίας Οδού (Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα), επρόκειτο να κατατεθούν στις 27 Ιανουαρίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά τις εκλογές.

Τελικά η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μεταφέρθηκε για τις 31 Μαρτίου με την ελπίδα πως μέχρι τότε θα υπάρχει... κυβέρνηση, υπουργός Υποδομών και θα έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι από το επόμενο ΕΣΠΑ.

Στο υπουργείο Υποδομών υποστηρίζουν πως η παράταση ήταν απαραίτητη λόγω ερωτημάτων που υπέβαλαν οι υποψήφιοι ανάδοχοι και επειδή εκκρεμεί η υποβολή μελέτης από την Ολυμπία Οδό.

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται τώρα στους άλλους μεγάλους διαγωνισμούς του επόμενου μήνα και κυρίως στο διαγωνισμό για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι Ηρακλείου που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Φεβρουαρίου και στην υποθαλάσσια ζεύξη Σαλαμίνας - Περάματος (3 Φεβρουαρίου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v