Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 24 2015

Ποιοι άνθρωποι του χρηματιστηρίου διεκδικούν την ψήφο σας

Ποιοι άνθρωποι του χρηματιστηρίου διεκδικούν την ψήφο σας

Πολύ λιγότερα σε σχέση με το 2012 είναι τα άτομα της εγχώριας χρηματιστηριακής αγοράς που θέτουν υποψηφιότητα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η μείωση αυτή ίσως οφείλεται και στο ότι ορισμένα κόμματα που είχαν διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού πριν από 2,5 περίπου χρόνια (Δημιουργία Ξανά, Δράση, Δημοκρατική Συμμαχία) δεν θα «εκτεθούν» στη μάχη της προσεχούς Κυριακής.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Ο γνωστός χρηματιστής της Nuntius και πρόσφατα απελθών πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' περιφέρεια της Αθήνας.

Από το χώρο των ΑΕΠΕΥ, ο κ. Ηρακλής Ρούπας δίνει τη μάχη του σταυρού στην Αχαΐα, κατεβαίνοντας με το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κων/νος Γκράβας κατεβαίνει με το ΠΟΤΑΜΙ στη Β' περιφέρεια της Αθήνας, ενώ στην ίδια περιφέρεια υποψήφιος είναι και ο αρθογράφος του χώρου κ. Γιώργος Καισάριος.

Από τον χώρο των εισηγμένων εταιρειών στο Χ.Α. υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στη Β' περιφέρεια της Αθήνας είναι ο κ. Ηλίας Λιβάνης αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομώνυμου εκδοτικού οίκου. 

ΥΓ: Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη αν διέφυγε της προσοχής μας κάποιος άλλος υποψήφιος βουλευτής που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v