Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 4 2007

Πειραιώς: Προβόπουλος ο... ανερχόμενος;

Κινητικότητα που συνοδεύεται από αρκετή δόση σεναριολογίας παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχικής πυραμίδας της Τράπεζας Πειραιώς, με ”μεταγραφές” (κ. Α. Μάνος), αλλά και αποχωρήσεις (κ. Β. Κάμπελ).

Στα όμματα του Χαμαιλέοντα -ο οποίος αρέσκεται να διαβάζει πίσω από τις γραμμές- περιήλθε και η ανακοίνωση της τράπεζας προς το Χρηματιστήριο με την οποία δημοσιοποιεί την πρόσφατη (31 Μαΐου) ανασύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.

Οι τίτλοι είναι περίπου οι ίδιοι, ωστόσο η σειρά αναφοράς σε σχέση με την προηγούμενη ανακοίνωση ίσως να λέει κάποια πράγματα.

Είδαμε λοιπόν τον κ. Μ. Κολακίδη να κατέρχεται στην τρίτη θέση της ιεραρχίας, με βάση την αναφορά των ονομάτων κάτω από αυτό του κ. Σάλλα, καθώς στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο κ. Γ. Προβόπουλος (από την πέμπτη, όπου βρισκόταν).

Η ”καραμπόλα” αυτή ώθησε τον κ. Θεόδωρο Πανταλάκη στην τέταρτη θέση, ακολουθούμενο από τον ”νεοπροσληφθέντα” κ. Αλέξανδρο Μάνο του Στεφάνου.

Θυμηθείτε πάντως πως ο κ. Μ. Κολακίδης εκτός των λοιπών καθηκόντων του αντικαθιστά πλέον τον κ. Μιχάλη Σάλλα στη διοίκηση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Οι υποψιασμένοι λοιπόν ψάχνουν από τώρα να δουν ποιος ίσως να είναι εφεξής ο ρόλος του κ. Γ. Προβόπουλου σε αυτήν την ευαίσθητη για τις τράπεζες συγκυρία...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v