Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 7 2007

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Σιγά την... άμεση ενημέρωση!

Δεν ξέρουμε αν φταίει η… ”φούρια” για την εξεύρεση κάποιας βιώσιμης λύσης (για το νέο σχέδιο σας έχει ενημερώσει πολύ αναλυτικά το euro2day), αλλά στην πολύπαθη πλέον Πετζετάκις μάλλον έχουν ξεχάσει τι σημαίνει η φράση ”ενημέρωση του επενδυτικού κοινού”.

Σε κάθε ανακοίνωση της εταιρίας, σταθερή ”κατακλείδα” είναι η πρόταση ”Σε οποιαδήποτε εξέλιξη, η Εταιρία θα προχωρήσει στην ΑΜΕΣΗ (σ.σ. τα κεφαλαία δικά μας) ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, όπως έχει κατ’ επανάληψη πράξει στο παρελθόν”.

Ωραίο αυτό, στα… λόγια. Διότι στην πράξη οι επενδυτές της εταιρίας (κάποιοι που είναι… ψαγμένοι) έπρεπε να πάνε χθες στο site της WAVIN για να πληροφορηθούν επίσημα ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν λάβει ΤΕΛΟΣ.

Η ξένη εταιρία αναφέρει καθαρά και ξάστερα ότι ”οι δύο πλευρές” αποφάσισαν να τερματίσουν τη διαδικασία εξαγοράς της Πετζετάκις από τη Wavin, καθώς οι πιστωτές της ελληνικής εταιρίας δεν κατέληγαν σε συμφωνία για τη χρηματοοικονομική αναδιάρθρωσή της.

Αυτό που δεν αναφέρεται είναι αν έχουν ήδη επιστραφεί οι χρηματικές εγγυήσεις που είχε προσφέρει η Wavin στην Πετζετάκις, με collateral μετοχές της Πετζετάκις Βορείου Ελλάδος.

Αυτά, μέχρι το επόμενο επεισόδιο τούτης της λυπητερής ιστορίας…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v