Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 23 2015

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τράπεζες και Forthnet

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τράπεζες και Forthnet

Αναθερμαίνονται, μαθαίνουμε, οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της Forthnet με τις τράπεζες προκειμένου να βρεθεί η πιο κατάλληλη λύση για την αναχρηματοδότηση των δανείων της. 

Η διοίκησή της από τον Οκτώβριο του 2014 έχει καταθέσει στις δανείστριες τράπεζες αναθεωρημένη πρόταση που περιελάμβανε και την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου.

Οπως είχε γράψει προ ημερών το Euro2day.gr, η έναρξη των συζητήσεων έπρεπε να θεωρείται δεδομένη, καθώς το μη δεσμευτικό ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι μνηστήρες της Forthnet δεν μετετράπη σε δεσμευτικές προσφορές.

Ο ΟΤΕ, ως θυγατρική της Deutsche Telekom, περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην οικονομία ώστε να προχωρήσει στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς για τη Nova. Από την πλευρά τους πάγωσαν το ενδιαφέρον τους η Vodafone και η Wind οι οποίες είχαν καταθέσει μη δεσμευτική προσφορά για τη Forthnet το περασμένο καλοκαίρι.

Ενα από τα όπλα της διοίκησης είναι η σταθερότητα που παρουσιάζουν τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας παρά τη συνεχιζόμενη πτώση του υπόλοιπου κλάδου, και η στρατηγική της τοποθέτηση εν όψει εξελίξεων σε ολόκληρη τη βιομηχανία της οικιακής επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v