Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 28 2015

Οι ακραίοι της κυβέρνησης και η επίθεση των επιχειρηματιών

Οι ακραίοι της κυβέρνησης και η επίθεση των επιχειρηματιών

"Ιδρυσα την εταιρεία μου το 1989 όταν η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά καταστάσεις όπως η σημερινή δεν έχω ζήσει", υποστήριζε παράγοντας από το χώρο των logistics στο περιθώριο της πρόσφατης εκδήλωσης του ΣΕΒ για τις επενδύσεις.

"Αυτό που δεν καταλαβαίνουν στην κυβέρνηση είναι πως μετά τη στάση πληρωμών του δημοσίου τώρα πλέον αντιμετωπίζουμε και τη στάση πληρωμών στον ιδιωτικό τομέα" έλεγε ο ίδιος.

Το κλίμα στην εκδήλωση του ΣΕΒ, στην οποία ήταν ομιλητής και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ήταν αρκετά βαρύ. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δικαιολογούνταν στους εξοργισμένους επιχειρηματίες πως δε φταίνε αυτοί για την τοποθέτηση ανθρώπων που εκφράζουν ακραίες θέσεις σε κυβερνητικά πόστα.

"Επικράτησαν στις εσωκομματικές εκλογές και τώρα τοποθετούνται σε κυβερνητικές θέσεις λόγω... ψήφων" εξηγούσαν. Ορισμένα από τα συγκεκριμένα στελέχη υπουργείων απαξιούν να συναντηθούν με φορείς του επιχειρηματικού κόσμου, παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις, αλλά έχουν προλάβει να κάνουν σειρά συναντήσεις με συνδικαλιστικούς παράγοντες κ.ά.

Γι' αυτό και ήταν έντονη η αντίδραση του αντιπροέδρου του ΣΕΒ Αναστάσιου Καλλιτσάντση, ο οποίος τα είπε ένα χεράκι στον κ. Σταθάκη για να τα ακούσει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v