Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 14 2015

Η BlackRock III και ποιοι πρέπει να «ξεσκονίσουν» τα αγγλικά τους

Η BlackRock III και ποιοι πρέπει να «ξεσκονίσουν» τα αγγλικά τους

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Τα αγγλικά τους καλούνται να εξασκήσουν όσοι προαλείφονται να αναλάβουν θέσεις ευθύνης στις τράπεζες.

Ο δεύτερος γύρος των αλλαγών επίκειται και δεν αφορά, όπως πληροφορείται η στήλη, μόνο τις θέσεις αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων στην Εθνική.

Όλοι όσοι είναι υποψήφιοι, από τη θέση του προέδρου, ως του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, θα πρέπει να περάσουν από συνέντευξη στη Φρανκφούρτη για να πάρουν έγκριση καταλληλότητας.

Και τα αγγλικά θα παίξουν το ρόλο τους ιδιαίτερα για όσους προορίζονται για εκτελεστικά μέλη...

Ως εκ τούτου οι εκπλήξεις δεν πρέπει να αποκλεισθούν.

 

BLACKROCK III: Νέα διαγνωστική μελέτη είναι πιθανόν να διενεργηθεί για να αξιολογηθεί το μέγεθος του προβλήματος από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και από όσα είναι ρυθμισμένα και απομειωμένα.

Η κυβέρνηση και οι θεσμοί έχουν συμφωνήσει να εξετασθεί το θέμα της λύσης για το βουνό των μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 6 - 8 μήνες. Μέχρι τότε θα έχει πιθανώς ολοκληρωθεί και η επαναξιολόγηση της ποιότητας δανείων των εγχώριων τραπεζών.

Με δεδομένο ότι η BlackRock έχει την πείρα από τις δύο προηγούμενες διαγνωστικές μελέτες και λειτουργεί ήδη ως σύμβουλος της ΤτΕ για τις βέλτιστες διεθνώς πρακτικές στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων, μάλλον θα είναι αυτή που θα αναλάβει το έργο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v