Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 7 2015

Σφηνάκια για Μυτιληναίο και Autohellas

Σφηνάκια για Μυτιληναίο και Autohellas

AUTOHELLAS: Στις 25 Ιουνίου η εισηγμένη σύνηψε ομολογιακό δάνειο ύψους 30 εκατ. ευρώ, με σκοπό την αποπληρωμή βραχυπρόθεσμων δανείων και την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών σκοπών.

Η κάλυψη του δανείου δεν ολοκληρώθηκε λόγω της τραπεζικής αργίας και των οικονομικών συνθηκών, αλλά προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στο μέλλον.

Όπως πάντως αναφέρει η έκθεση διοίκησης που συνοδεύει τα αποτελέσματα εξαμήνου, η Autohellas είχε προχωρήσει σε επέκταση του στόλου της πριν την επιβολή των capital controls.

Ως εκ τούτου, το επενδυτικό πλάνο για την τρέχουσα χρονιά είχε σχεδόν ολοκληρωθεί και μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της αυξημένης ζήτησης, που προκύπτουν από την έντονα τουριστική κίνηση.

 

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Η αύξηση του φορολογικού συντελεστή στο 29% από 26% για τις χρήσεις που αρχίζουν από την 1η Ιανουαρίου 2015 θα προκαλέσει αύξηση των αναβαλλόμενων φορολογικών υποχρεώσεων κατά 4,4 εκατ. ευρώ για τη μητρική και κατά 20,6 εκατ. ευρώ για τον όμιλο.

Αντίστοιχα, οι αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις αυξάνονται κατά 2,5 εκατ. ευρώ για την εταιρεία και 10,1 εκατ. ευρώ για τον όμιλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v