Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 8 2007

Intralot: Η σημασία της λεπτομέρειας

Το euro2day.gr δημοσίευσε στις 13 Ιουλίου -πρώτο από όλα τα ημεδαπά και διεθνή μέσα- την είδηση της συνεργασίας της Intralot με τη ρώσικη εταιρία Orglot.

Στο δελτίο Τύπου της Intralot, όμως, προχθές το βράδυ αναφέρεται ότι η Orglot είναι ”ο επίσημος διοργανωτής της Πανρωσική Κρατικής Λοταρίας για τη λειτουργία του Λόττο σε όλη τη ρωσική επικράτεια”.

Η αλήθεια –και το ακριβές- είναι ότι η Orglot ειναι ΕΝΑΣ από τους επίσημους διοργανωτές της Κρατικής Λοταρίας, έχει την άδεια για ΕΝΑ μόνο παιχνίδι και η Intralot ανέλαβε μέσω της συνεργασίας με αυτή ΜΟΝΟ αυτό το παιχνίδι!



Που σημαίνει ότι θα είναι και άλλα ”ονόματα”, θα υπάρξει σκληρός ανταγωνισμός και το καλύτερο παιχνίδι θα μαζέψει και όλα τα λεφτά (όπως συνήθως γίνεται) όπου το ”καλό σύστημα” δεν πρέπει απαραίτητα να είναι αυτό που διαχειρίζεται η Orglot.



Παρεμπιπτόντως, και για του λόγου το αληθές, μόλις τη Δευτέρα (2/8/07) αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ρώσου πρωθυπουργού η απόφαση (Νο 1020-r) που ενέκρινε την πανρωσική on line Λοταρία με την ονομασία ”6 από 49”, και η δικαιοδοσία ως επίσημος οργανωτής ανατέθηκε στη Rossvyaz (ο ομοσπονδιακός οργανισμός τηλεπικοικωνιών).

Γιατί να σταθούν όμως σε τέτοιες λεπτομέρειες οι της Intralot αφού με αυτόν τον τρόπο ωραιοποιείται η τελική εικόνα δίνοντας άλλη εντύπωση σε αναλυτές και επενδυτές;

Γιατί να κολλήσουν στα ”ψιλά γράμματα” όταν όλοι ξέρουν ότι οι εποπτικές αρχές που συνήθως δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες βρίσκονται και αυτές σε διακοπές;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v