Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 22 2007

To Υγεία, η ΕΕΓΑ και οι νέες επενδύσεις

Στα ”ψιλά” πέρασε η είδηση της πρόθεσης του Θεραπευτηρίου Υγεία να προχωρήσει στη διενέργεια του πρώτου εν Ελλάδι διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για τις προμήθειες υλικών και υπηρεσιών τόσο του ομίλου όσο και τρίτων.

Ενώ η συμφωνία με την Allianz, η πρόσβαση πλέον στο 42% των ασφαλισμένων με νοσοκομειακά προγράμματα (λόγω και των προηγούμενων συμφωνιών με ING και Interamerican) που αποκάλυψε το euro2day.gr ανηπαρήχθησαν, κανείς δεν έδωσε σημασία στον διαγωνισμό.

Και όμως, η προμήθεια υλικών σε χαμηλότερα επίπεδα αποτελεί τη βάση για την πολιτική των συμφωνιών με τις ασφαλιστικές, καθώς επιτρέπει παρά την άνοδο των αμοιβών των ιατρών κατά 30% τα συνολικά τιμολόγια να μειώνονται (!!).

Με αυτή την πολιτική ως βάση, το Υγεία συζητά και θα συζητήσει και με άλλες ασφαλιστικές, μεταξύ των οποίων και με την Εθνική Ασφαλιστική, που είναι η μεγαλύτερη εταιρία σε χαρτοφυλάκιο ασφαλισμένων με προγράμματα υγείας.

Πρώτα όμως θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι υποδομές. Γι’ αυτό και εξετάζονται λύσεις τόσο άμεσες όσο και μακροπρόθεσμες, που θα επιτρέψουν να ”εφευρεθούν” κλίνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v