Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 6 2016

Περιοδεία του... Dr. Fraport στα ελληνικά νησιά

Περιοδεία του... Dr. Fraport στα ελληνικά νησιά

Περιοδεία στα ελληνικά νησιά και στις άλλες περιοχές που εδρεύουν τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Dr. Stefan Schulte, παρά το γεγονός πως τα στοιχεία δείχνουν απότομη βουτιά στις επισκέψεις Γερμανών τουριστών στο Αιγαίο!

Ο κ. Schulte είχε συναντήσεις με τους δημάρχους των περιοχών που βρίσκονται τα αεροδρόμια όπως της Μυκόνου κ. Κ. Κουκά, Θήρας Ν. Ζώρζου, τον αντιδήμαρχο της Κω Δ. Γερασκλή, κ.α.

Ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού ομίλου συνοδεύονταν και από τα στελέχη που έχουν αναλάβει τη διαδικασία μεταβίβασης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων (μετά τη λήψη των σχετικών εγκρίσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ελληνική Βουλή) από το ελληνικό δημόσιο στην Fraport.

Όπως και στις περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις, βέβαια, η συναλλαγή χρειάζεται λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί εξαιτίας της βραδυκίνητης ελληνικής γραφειοκρατίας.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει, πάντως, πως εντός του τρίτου τριμήνου τα 14 αεροδρόμια πρέπει να περάσουν στον έλεγχο της κοινοπραξίας υπό τη γερμανική εταιρεία ώστε να εισπράξει το ΤΑΙΠΕΔ τα 1,23 δισ. ευρώ του εφάπαξ τιμήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v