Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 15 2016

Η Jumbo και οι φήμες για τα σούπερ μάρκετ

Η Jumbo και οι φήμες για τα σούπερ μάρκετ

Με το σύνθημα... «εμείς δεν μπαίνουμε 'ψυγείο'» απαντούν κύκλοι της Jumbo στην επίμονη φημολογία που θέλει τη γνωστή αλυσίδα να εισέρχεται αμέσως ή εμμέσως στην αγορά των σούπερ μάρκετ.

Η διοίκηση της αλυσίδας έχει επισήμως διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο με ανακοίνωσή της στις 19 Ιουλίου, αλλά και δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της Απ. Βακκάκη, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Οι ίδιοι κύκλοι εκ μέρους της Jumbo εξηγούν πάντως πως η εταιρία διατηρεί συνεργασία με ορισμένα σούπερ μάρκετ της περιφέρειας (σε Αίγινα, Μυτιλήνη, Ναύπλιο κ.α.), όπου δεν έχει και δεν προτίθεται να έχει σημεία πώλησης, βάσει της οποίας οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων τοπικών σούπερ μάρκετ αγοράζουν (και προπληρώνουν το εμπόρευμα) και έχουν δικαίωμα χρήσης της σακούλας (και ουχί του σήματος της αλυσίδας).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντως, τα προϊόντα που διατίθενται στους συγκεκριμένους πελάτες είναι μέρος μόνον της γκάμας Jumbο και αφορούν κυρίως σε εποχικά είδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v