Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 14 2002

Η επιστροφή του bon viveur δεν είναι... Μύθος

Ο πάλαι ποτέ bon viveur επιχειρηματίας, ο οποίος τις παλιές καλές εποχές πραγματοποιούσε εκδηλώσεις ανάλογες του παραδοσιακού οικογενειακού ονόματός του, μετά από μια δύσκολη διαδρομή, επιστρέφει στις κοσμικές περιοχές, επιβεβαιώνοντας τη στήλη που το προανήγγειλε την περασμένη Δευτέρα.

Ο Κωνσταντίνος Μπουτάρης ως πρόεδρος του ομώνυμου ομίλου και ο Sir Brian Stewart, ο πρόεδρος της Scottish & Newcastl Plc, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Βυζαντινό Μουσείο, θα δώσουν συνέντευξη με θέμα ”Μια μυθική συνεργασία και οι προοπτικές της”.

Ο Μπουτάρης και ο πολυεθνικός εταίρος του, με μια εξεζητημένη πρόσκληση (που σχολιάστηκε μάλλον για την περιττή ”χλιδή” της), ενημέρωσαν τον Τύπο για την εκδήλωση.

Και μόλις ρωτήθηκαν σχετικά οι άνθρωποι του ”Μύθου” - του πιο πετυχημένου brand name τελευταίων χρόνων γι αυτό και βρήκε αγοραστές -απάντησαν ότι ακόμη και αυτή η πρόσκληση, είναι λίγη για να προαναγγείλει το ”deal της χρονιάς” όπως χαρακτήρισαν την εξαγορά του 51% της Μύθος Ζυθοποιίας από την Scottish & Newcastl.

Το deal πάντως είναι το πρώτο μεγάλο και ίσως προς το παρόν το μοναδικό που έγινε με την καθιέρωση του ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v