Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 14 2002

Η αναζήτηση ενός ”καλύτερου αύριο”...

Η κρίση που πλήττει τις αγορές διεθνώς φαίνεται, ότι έπεισε πολύ κόσμο να αλλάξει δουλειά, ”προς άγραν” αυτού που ονομάζουμε ”καλύτερο αύριο”.

Τελευταίο ”θύμα” φαίνεται να είναι ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, κ. Παύλος Σαββίδης, που, στο παρελθόν, διετέλεσε και Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών στη ”μαρτυρική νήσο”.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας, που επιβεβαιώνει παλαιότερες φήμες, ο κ. Σαββίδης είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της OTE International Κύπρου.

Πρώτο μέλημα του νέου διευθύνοντος είναι φυσικά να στελεχώσει την εταιρία, αλλά και να βρει άξιο ομόλογό του για την – άδεια προς στιγμήν - καρέκλα της OTEnet Κύπρου.

Τώρα σε ό,τι αφορά στην – τρόπος του λέγειν - εδραιωμένη επένδυση του Οργανισμού στη Ρουμανία, τα πράγματα προμηνύονται δυσοίωνα. Αναλυτές διεθνών οίκων αναφέρουν, ότι δεν αναμένουν λύση στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου πριν το ”σωτήριον έτος 2003”.

Η διοίκηση του ΟΤΕ έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με μέλη της ρουμανικής Κυβέρνησης, ενώ εξετάζεται και ο τρόπος να ασκηθεί πολιτική πίεση προς τους βαλκάνιους συνεταίρους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v