Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 30 2016

Η Vodafone, το vectoring και μια απουσία που σχολιάστηκε

Η Vodafone, το vectoring και μια απουσία που σχολιάστηκε

Παρά την εξαιρετική παρουσίαση της Διευθύντριας Νομικών, Κανονιστικών Θεμάτων και Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδος Μαρίας Σκάγκου, η πλευρά της εταιρείας τηλεπικοινωνιών δυσκολεύτηκε χθες να εξηγήσει τη στρατηγική της στα νέα δίκτυα.

Στόχος της χθεσινής παρουσίασης ήταν βέβαια οι απόψεις της Vodafone για το vectoring, αλλά οι ερωτήσεις για τη γενικότερη στρατηγική του πολυεθνικού ομίλου έπεφταν βροχή.

Επικεντρώθηκαν, κυρίως, στο επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους 500 εκατ. ευρώ, που έχει ανακοινώσει η νέα διοίκηση υπό τον κ. Χάρη Μπρουμίδη.

Η απουσία του κ. Μπρουμίδη από την παρουσίαση είχε, πάντως, κάποιο κόστος αφού η κα Σκάγκου απέφυγε να μιλήσει λεπτομερώς -εξήγησε πως δεν έχει τη σχετική εξουσιοδότηση- για το ύψος των επενδύσεων στα νέα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, για το αν το μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί στις οπτικές ίνες (όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη) ή στο vectoring κ.λπ.

Ειδικά σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός υποστηρίζει πως η Vodafone Ελλάδος θα επενδύσει πολύ μικρότερα ποσά από το μισό δισ. στα δίκτυα νέας γενιάς στη σταθερή. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v