Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 19 2016

Φωτιά στα logistics έβαλε η… Χρυσοβελώνη

Φωτιά στα logistics έβαλε η… Χρυσοβελώνη

Τι το ήθελε η διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) να βγάλει ανακοίνωση για το 20ό πανελλήνιο συνέδριο και να μην έχει καμία αναφορά στην υφυπουργό Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία παρέστη μέσω ειδικής συνεργάτιδος!

Η κα Χρυσοβελώνη, που δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί στο συνέδριο λόγω αποστολής στη Μελβούρνη, δημοσιοποίησε χθες επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της EEL Νίκο Ροδόπουλο.

Στην επιστολή αναφέρεται πως «με μεγάλη έκπληξη» διαπίστωσε «ότι η παρουσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο εν λόγω συνέδριο δεν αναφέρεται σε καμία από τις τέσσερις σελίδες του κειμένου, παρότι αυτή υπήρξε έντονη και ουσιαστική».

Μάλιστα, κατά την υφυπουργό Υποδομών, «το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι μόνο ότι δεν αναφέρετε την παρουσία του ΥΠΟΜΕΔΙ δια μέσου όχι ενός αλλά δύο εκπροσώπων του γραφείου μου και δη με θεσμική ιδιότητα, αλλά ότι επιπρόσθετα μοιάζει να την αποσιωπάτε, άγνωστο για ποιον λόγο»!

Στη συνέχεια, η αρμόδια υφυπουργός απαριθμεί τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στον τομέα των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Όπως καταλαβαίνετε, λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε δισέλιδο δελτίο Τύπου της EEL, στο οποίο αναφέρεται πως «η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δια της αντιπροσώπου της κας Θεοδώρας Ρίσκα, Ειδικής Συνεργάτιδος του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αναφέρθηκε στο συνέδριο στην «ανάγκη εκπόνησης ενός επικαιροποιημένου Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την εφοδιαστική αλυσίδα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v