Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 13 2007

O Mυτιληναίος η Endesa και η ιδέα για... Μουσείο!

Αν καταλάβαμε καλά ορισμένα πράγματα που ακούμε, διάφορα ιδιωτικά αλλά και δημόσια συμφέροντα (το γκουβέρνο όπως έχουμε πει, πουθενά δεν θέλει να χάσει το... δοβλέτι, είτε το λένε ΟΤΕ είτε ΔΕΗ, σημασία δεν έχει) δεν θέλουν με τίποτα να λειτουργήσει η νέα μονάδα της Endesa Hellas (Μυτιληναίος-Endesa).

Κι επειδή στο ”ευνομούμενο ελληνικό κράτος” οι εκβιασμοί αλλά και οι.... ”χάρες” (είδατε τι όμορφα το τοποθετήσαμε), ενίοτε περνάνε, εμείς προτείνουμε προκαταβολικώς τα εξής:

α) Να μετατρέψει ο Μυτιληναίος τη μονάδα σε ”Μουσείο Μοντέρνας Βιομηχανικής Ιστορίας” ελεύθερης επίσκεψης για το κοινό με εισιτήριο.. 10 ευρώ το άτομο.

β)Να ξεμοντάρει η Endesa Hellas το εργοστάσιο και να το μεταφέρει στην... Τουρκία που έχει ανάγκη από χιλιάδες MW ηλεκτρικής ισχύος!

Επιπροσθέτως βλέπετε, άν υιοθετηθεί μία απο τις παραπάνω λύσεις, τερματίζεται και το πρόβλημα των... εισαγωγέων.

Οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν να πουλάνε ρεύμα στη ΔΕΗ από το εξωτερικό, σε πανάκριβες τιμές, για να βγάζουν τα προς το ζην!

Ετσι κι αλλιώς, τελικά το ρεύμα το πληρώνουν οι... πολίτες, οπότε πρόβλημα δεν υπάρχει κανένα.

Το μοναστήρι ναν καλά...

ΥΓ: Μη σας κάνει εντύπωση που αντιμετωπίζουμε το θέμα με χιούμορ. Για γέλια είναι αυτή η ιστορία. Υπάρχει έτοιμο εργοστάσιο να παράγει ρεύμα οικονομικά, κι εμείς το κοιτάμε στα... δόντια, (προτιμώντας τις...εισαγωγές) την ίδια ώρα που υποτίθεται ότι απελευθερώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα (εδώ κι αν πέφτουν γέλια) την αγορά ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v