Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 2 2016

Σφηνάκια για ΤΧΣ, Μαρινόπουλο και ΕΛΤΡΑΚ

Σφηνάκια για ΤΧΣ, Μαρινόπουλο και ΕΛΤΡΑΚ

ΤΧΣ: Την προσεχή Τρίτη συνεδριάζει εκ νέου το Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ. Στην ατζέντα θεμάτων παραμένει η διαχείριση της κρίσης με τη διοίκηση της Εθνικής.

Με δεδομένο ότι το Γενικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει με δια ζώσης παρουσία του συνόλου σχεδόν των μελών του, οι αποφάσεις αναμένονται με ενδιαφέρον...

 

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Καθυστερήσεις καταγράφονται στον ρυθμό προετοιμασίας για την εκδίκαση της συμφωνίας εξυγίανσης επί της οποίας έχει ήδη συμφωνήσει η πλειονότητα των πιστωτών της Μαρινόπουλος.

Ειδικότερα, δεν έχει ακόμη ορισθεί εισηγητής για την υπόθεση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μετάθεση της εκδίκασης ακόμη και τον Φεβρουάριο.

Σημειώνεται ότι η συναλλαγή πρέπει να ολοκληρωθεί ως τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ κάποια στιγμή θα τελειώσει και η ενδιάμεση χρηματοδότηση...

 

ΕΛΤΡΑΚ: Συμφωνία-πλαίσιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε με τη ΔΕΗ η ΕΛΤΡΑΚ. Η συμφωνία έχει ως αντικείμενο την προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών μηχανημάτων Caterpillar.

Το ύψος της συμφωνίας ανέρχεται σε τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ η επιλογή της ΕΛΤΡΑΚ ως προμηθεύτριας έγινε μετά από διαγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v