Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 5 2016

Με τον… αραμπά προχωρά το νέο υπερταμείο

Με τον… αραμπά προχωρά το νέο υπερταμείο

Η εταιρεία επιλογής στελεχών Stanton Chase International ΑΕ επελέγη από το Εποπτικό Συμβούλιο του υπερταμείου (ΕΕΣΠ ΑΕ) ως σύμβουλος για την αναζήτηση και στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου και κυρίως του διευθύνοντος συμβούλου και του δεύτερου εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΣΠ ΑΕ μπορεί να αποτελείται, εκτός από τα δύο εκτελεστικά μέλη, και από μέχρι πέντε μη εκτελεστικά μέλη. Η Stanton Chase θα έχει περιθώριο εξήντα ημερών προκειμένου να παραδώσει την πρότασή της, με το κόστος της σύμβασης να φτάνει μέχρι και τις 200.000 ευρώ.

Βιασύνη, πάντως, δεν υπάρχει αφού όλα στην οδό Βουλής 7, που στεγάζεται το Υπερταμείο (προσωρινά μάλλον), κυλούν αργά. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει μεταβιβαστεί μέχρι σήμερα καμία από τις ΔΕΚΟ που προγραμματίζεται να ενταχθούν υπό την ομπρέλα της θυγατρικής του Εταιρείας Δημόσιων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ ΑΕ).

Προ ημερών, επιχειρήθηκε η μεταβίβαση των 10 οργανισμών λιμένων που λειτουργούν ως ανώνυμες εταιρείες από το ΤΑΙΠΕΔ στο Υπερταμείο, αλλά ούτε αυτό κατέστη δυνατό. Στο ΤΑΙΠΕΔ αντιλήφθηκαν πως ορισμένα λιμάνια μπορούν πιθανώς να πωληθούν και να μεταβιβαστούν μόνο όσα είναι στα αζήτητα.

Προς την ΕΔΗΣ ΑΕ, πάντως, βαδίζουν και τα προβληματικά Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v