Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 12 2016

Ο Ανθιμος, η Πειραιώς και η… σκάντζα στην Credicom

Ο Ανθιμος, η Πειραιώς και η… σκάντζα στην Credicom

Η επάνοδος του Άνθιμου Θωμόπουλου ως ενός εκ των δύο υποψηφίων για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Πειραιώς έχει πίσω της ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

Τους προηγούμενους μήνες, ο κ. Θωμόπουλος “έτρεχε” το project εξαγοράς και εν συνεχεία αύξησης κεφαλαίου της Credicom καθώς και τη λήψη από την ΤτΕ άδειας επέκτασης των τραπεζικών της εργασιών.

Στο παραπάνω πλαίσιο, είχε σειρά συναντήσεων με εγχώριους επιχειρηματίες, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στην ΑΜΚ.  

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των επαφών του, τόσο στο μέτωπο της ΑΜΚ, όσο και σε αυτό της προετοιμασίας λήψης άδειας επέκτασης εργασιών, ήταν αρκετά αποδοτικά.

Το ότι ο ίδιος καταλάμβανε κομβικό ρόλο στην επόμενη ημέρα της Credicom (σ.σ. το σχέδιο προβλέπει τη μετονομασία της σε Atlas Bank) αποκαλύφθηκε από τη στήλη, όταν δημοσιοποίησε τη φόρμα συμμετοχής σε εκδήλωση της BNP στην Αθήνα.

Στη συγκεκριμένη φόρμα, ο κ. Άνθιμος Θωμόπουλος αναγραφόταν ως CEO της Credicom.

Το τελευταίο διάστημα, ο κ. Θωμόπουλος πήρε αποστάσεις από το project της Credicom, το οποίο ανέλαβε να τρέξει άλλοτε στενός συνεργάτης του στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ο αποκαλούμενος και ως… αγαπητός του Θεού διενεργεί συναντήσεις με επιχειρηματίες, εξηγώντας τον σχεδιασμό για το πώς η νυν Credicom και προσεχώς Atlas Bank θα παίξει δυνατά μπάλα στις νέες χορηγήσεις και στις αναδιαρθρώσεις.

Το ερώτημα είναι τι απαντά, όταν τον ρωτάνε ποιος θα «τρέχει» το μαγαζί;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v