Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 25 2002

Επενδύσεις χαρτοφυλακίου by.... SEX FORM

Πραγματικοί λεβέντες οι διοικούντες τη Sex Form. Oχι απλώς διαθέτουν το άγγιγμα του... Μίδα (αλλιώς πώς μπορεί να εξηγηθεί η πορεία των μετοχών που επιλέγουν να τοποθετηθούν; Τύχη δεν μπορεί να είναι, παιχνίδια στο ελληνικό χρηματιστήριο δεν παίζονται, με τόσο αυστηρές αρχές, άρα περί ικανότητας πρέπει να πρόκειται), αλλά είναι και ...μπεσαλίδες στις ανακοινώσεις τους.

Θυμίζουμε ότι τόσο η AXXON στην οποία διαθέτουν το 5% και κάτι ψηλά, όσο και η ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ στην οποία όπως μάθαμε χθες κατέχουν πλέον το ...11.02%, έκαναν πραγματικά ”ράλι” με σχεδόν ολόκληρη την υπόλοιπη Σοφοκλέους να... βυθίζεται.

Ειδικά η ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ παρουσίασε τις τελευταίες 90 ημέρες αύξηση τιμής κατά ...163%!!!

Αφού λοιπόν η μετοχή της τελευταίας έφτασε αισίως τα 5 ευρώ ανά τεμάχιο, η διοίκηση της SEX FORM, ανακοίνωσε χθες ευθαρσώς ότι προτίθεται να πωλήσει ολόκληρο το ποσοστό της (ήτοι μόλις...2.230.000 μετοχές) μέσα στο επόμενο τρίμηνο, αρχής γενομένης από σήμερα.

Οχι, δεν έκαναν μια ανακοίνωση για κάποιο μέρος του ποσοστού τους που θα τους κατέβαζε κάτω από το 10%, ούτε έστω μέχρι το 5%. Μίλησαν κατευθείαν οι άνθρωποι και είπαν ”θα τα δώσουμε όλα”!!!

Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει απο δώ και στο εξής, αλλά και ποιά θα είναι τα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας εσωρούχων (και

επενδύσεων) στο τέλος του χρόνου.

Πάντως κάτι πρέπει να ξέρει και ο όμιλος Λαναρά που κατέχει το 7,65% στη Sex Form. Αλλωστε και οι ίδιες οι εταιρίες του ομίλου από ”επενδυτικές τοποθετήσεις” έχουν δώσει σαφή δείγματα... γραφής.

Υ.Γ. Ο Χαμαιλέων επιθυμεί να θυμήσει στους αναγνώστες της στήλης ότι η ίδια η ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ έχει λάβει απόφαση για αγορά ιδίων μετοχων έως σχεδόν το 10% του μετοχικού κεφαλαίου σε τιμές μεταξύ 6,5 και ...0,65 ευρώ.

Για να δούμε τι θα δούμε...προσεχώς

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v