Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 18 2008

”Κρεμάστηκε” ήδη ο… Αθανασόπουλος;

”Πονηρό” δημοσίευμα ενεφανίσθη σε εφημερίδα της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, το Εθνικό Συμβούλιο Ενεργειακής Στρατηγικής, ως οργανο άσκησης της πολιτικής βούλησης των αρμοδίων υπουργών, εξοπλισμένο και με την κατάλληλη ανθρώπινη και υλικοτεχνική υποδομή.

Που σημαίνει ότι τα στρατηγικά θέματα που έχουν σχέση με με τα ενεργειακά συμφέροντα της χώρας (και κατ επέκταση με τη… ΔΕΗ, αφού πρακτικά μιλάμε για περίπου το ίδιο πράγμα) παύουν να καθορίζονται με πρωταγωνιστικό ρόλο της διοίκησης της τελευταίας (εν προκειμένω του κ. Τάκη Αθανασόπουλου).

Ως αιτία αναφέρεται η περιβόητη πλέον υπόθεση της ”στρατηγικής” συνεργασίας ΔΕΗ-RWE, που δείχνει να έχει εξελιχθεί σε... φάρσα που μόνο αντιδράσεις έχει καταφέρει να προκαλέσει.

Εμείς όμως δεν πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση τώρα ανακάλυψε ότι η κίνηση αυτή ήταν λάθος- διότι μέχρι τώρα τη στήριζε για άγνωστους λόγους.

Είτε αποφάσισε να… ”κρεμάσει” τον κ. Αθανασόπουλο για λόγους πολιτικού κόστους (διόλου απίθανο, ότι κι αν του είχαν υποσχεθεί προηγουμένως) , είτε θέλουν να… ξανά-σερβίρουν το ίδιο φαγητό (της RWE) με άλλη ”γαρνιτούρα”.

”Sooner than later” που λένε και οι αγγλοσάξονες, θα δείξει!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v