Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 6 2017

Οι συναντήσεις Kilic για τα ψάρια και η αναζήτηση CEO στο ΤΧΣ

Οι συναντήσεις Kilic για τα ψάρια και η αναζήτηση CEO στο ΤΧΣ

ΣΕΛΟΝΤΑ-ΝΗΡΕΥΣ: Στην Αθήνα βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στελέχη του τουρκικού ομίλου Kilic. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συναντήθηκαν με στελέχη τραπεζών, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του τουρκικού ομίλου στην περίπτωση που οι τράπεζες αποφασίσουν να προχωρήσουν στην πώληση των Νηρεύς και Σελόντα.

Μόνος του ο όμιλος Kilic, για μια σειρά από λόγους, είναι δύσκολο να διεκδικήσει την απόκτηση μίας ή και των δύο εγχώριων ιχθυοκαλλιεργειών.

Σε σχήμα, όμως, μπορεί άνετα να συμμετάσχει…

 

ΤΧΣ: Περίπου 80 βιογραφικά έλαβε η Stanton Chase για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΧΣ. Παρά τον μεγάλο αριθμό, κρίθηκε ότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις κατάρτισης ικανοποιητικής λίστας ενδιαφερομένων, από την οποία η Επιτροπή Επιλογής θα επέλεγε τη short list που καταθέτει στον υπουργό Οικονομικών για να επιλέξει.

Έτσι, η διαδικασία θα ξανατρέξει, με πιθανό το ενδεχόμενο η Επιτροπή Επιλογής να ζητήσει, προηγουμένως, από τον ΥΠΟΙΚ την έκδοση νέας απόφασης για το εύρος των αποδοχών του Διευθύνοντος Συμβούλου. Εννοείται ότι θα ζητηθεί το εύρος ετήσιων μεικτών αποδοχών να είναι υψηλότερο των 180 με 220 χιλ. ευρώ που ορίζει η υφιστάμενη απόφαση.

Μήπως και βρεθούν περισσότεροι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θέση...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v