Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 23 2017

Το κόλπο με τις αποδείξεις και τα... «αναβαθμισμένα» πτυχία ΟΣΕ

Το κόλπο με τις αποδείξεις και τα... «αναβαθμισμένα» πτυχία ΟΣΕ

ΟΣΕ: Την περίπτωση συνδικαλιστή σε θυγατρική του ΟΣΕ ο οποίος είχε εντοπιστεί να έχει αυξήσει ελαφρά τον βαθμό του πανεπιστημιακού του πτυχίου υπενθυμίζουν στελέχη του ομίλου, με αφορμή την προσπάθεια που εμφανίζεται να καταβάλλει το υπουργείο Υποδομών για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα πτυχία/διπλώματα υπαλλήλων σε κρατικές εταιρείες μεταφορών.

Η αποκάλυψη του... αναβαθμισμένου πτυχίου είχε γίνει από προηγούμενη διοίκηση της θυγατρικής, χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις στη μεταχείριση του εν λόγω συνδικαλιστή.

«Τουλάχιστον ας σταματήσει να εκπροσωπεί εργαζόμενους», λένε όσοι θεωρούν πως πρέπει να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι στις συγκοινωνίες.

 

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Πληροφορούμεθα ότι στο Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζουν κατάλληλο λογισμικό έτσι ώστε να συνδέονται τα P.O.S. των καταστημάτων με τις ταμειακές τους μηχανές.

Και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί πως σε αρκετές περιπτώσεις, οι καταστηματάρχες πληρώνονται μεν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, χωρίς ωστόσο παράλληλα να κόβουν απόδειξη στον πελάτη.

Με τον τρόπο αυτό, το ελληνικό δημόσιο έχει τριπλή ζημιά, γιατί ο πελάτης «χτίζει» το αφορολόγητο, ενώ ο καταστηματάρχης γλιτώνει τον φόρο εισοδήματος αλλά και τον φόρο προστιθέμενης αξίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v