Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 22 2017

Δουλειές με… φούντες για την Egon Zehnder από τις τράπεζες

Δουλειές με… φούντες για την Egon Zehnder από τις τράπεζες

Δουλειές με …φούντες εξασφάλισαν και πάλι στην Egon Zehnder (Λονδίνου) οι εγχώριες τράπεζες.

Η εταιρεία έχει αναλάβει την αξιολόγηση του στελεχιακού δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς (σ.σ ολοκληρώθηκε ήδη η αξιολόγηση όσων συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή) καθώς και την εξεύρεση κατάλληλων υποψηφίων για στελέχωση κενών θέσεων.

Στην ίδια εταιρεία ακούγεται ότι θα αναθέσει η διοίκηση της Εθνικής τη διαδικασία ανεύρεσης υποψηφίων για τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου καθώς o Δ. Δημόπουλος δρομολόγησε την αποχώρησή του από την τράπεζα, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να υποβάλει την παραίτησή του στην προσεχή τακτική γενική συνέλευση.

Άλλωστε, μια από τις δεσμεύσεις, που έχει αναλάβει η διοίκηση της Εθνικής έναντι του ΤΧΣ, όταν έληξε η μεταξύ τους κόντρα για το πρόσωπο του προέδρου της τράπεζας, είναι να σχεδιάσει και να εφαρμόσει μόνιμο πρόγραμμα διαδοχής για τις καίριες θέσεις του Δ. Σ, συμπεριλαμβανομένης και της θέσης του προέδρου.

Η διοίκηση της τράπεζας έχει δεσμευτεί να ολοκληρώσει ως την τακτική γενική συνέλευση τη διαδικασία εύρεσης ανώτατων στελεχών, τα οποία θα αποτελούν… πάγκο αναπληρωματικών.

Και η δέσμευση δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v