Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 14 2008

Σφηνάκια για ΙΝΤΡΑΛΟΤ και ΙΝΤΡΑΚΟΜ...

Σφηνάκια για ΙΝΤΡΑΛΟΤ και ΙΝΤΡΑΚΟΜ...
ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Εντυπωσιαστήκαμε από τις πληροφορίες ότι προτίθεται να διεκδικήσει τη συνδρομητική πλατφόρμα NOVA, μαζί με τον Ant1.

Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή δεν έχει ακόμη καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι στις ”παχυλές” συμφωνίες με τον… ΟΠΑΠ.

Και βέβαια όποιος πιστεύει ότι η ΙΝΤΡΑΛΟΤ μπορεί να θέλει συμμετοχή στη NOVA για κάποιους λόγους που ΔΕΝ συνδέονται με τον στοιχηματισμό, μάλλον πρέπει να πιστεύει και στις… νεράιδες!

Θυμίζουμε ότι η εταιρία του κ. Κόκκαλη όχι απλώς πήρε μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το 2007 από τη διαρκή παράταση του μηχανογραφικού εξοπλισμού του ΟΠΑΠ, αλλά επιπροσθέτως, όταν η προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού κατάφερε να τον κηρύξει άγονο, πήρε έξτρα συμφωνίες με απευθείας ανάθεση, το ύψος των οποίων είναι… τριψήφιο (το ακριβές ύψος, λένε, δεν μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων).

Συμφωνίες που συνδέουν άρρηκτα τον ΟΠΑΠ με τον εξοπλισμό της έως το… 2016!

Θα του προκύψει και… ”ανταγωνιστής” τώρα;

ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Προσέξαμε ότι στις 11 Μαρτίου ο ισχυρός άνδρας της ΙΝΤΡΑΚΟΜ κ. Σωκράτης Κόκκαλης πούλησε 200.000 μετοχές της εταιρίας. Και ομολογουμένως μας… ξάφνιασε, διότι πρώτον, η μετοχή έχει χάσει περίπου… 43% μέσα σε τρεις μήνες και δεύτερον, τα συνολικά έσοδα που αποκόμισε ήταν μόλις 451.000 ευρώ, ποσό πολύ μικρό, όπως και να το κάνουμε, για τα δεδομένα του ανδρός.

Είδαμε όμως στη συνέχεια ότι ο κ. Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος της απολύτως συνδεδεμένης ΙΝΤΡΑΚΑΤ, αγόρασε την ίδια μέρα ακριβώς… 200.000 μετοχές!

Οπότε υποθέτουμε ότι η πώληση εκ μέρους του κ. Κόκκαλη έγινε για να διευκολυνθεί η αγορά εκ μέρους του κ. Σουρέτη κι όχι γιατί ο κ. Κόκκαλης είχε ανάγκη τα… λεφτά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v