Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 1 2017

Οι αλλαγές στο Ντυνάν και τα… νταούλια για τον ξενοδόχο

Οι αλλαγές στο Ντυνάν και τα… νταούλια για τον ξενοδόχο

ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: Διοικητικές αλλαγές σημειώθηκαν στο Ερρίκος Ντυνάν, στην εταιρεία (ΗΜΙΘΕΑ), που ελέγχεται από την τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Γ. Τσιαπάρας, παλαιό τραπεζικό στέλεχος και εκπρόσωπος του Δημοσίου στην Πειραιώς, επί των πρώτων μηνών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο κ. Σορώτος αποχώρησε.

Η Πειραιώς προτίθεται να τρέξει νέο διαγωνισμό πώλησης του Ερρίκος Ντυνάν και για αυτό το ταξινόμησε στις διακοπτόμενες δραστηριότητες. Λέγεται δε ότι έχει διαμηνυθεί στους κατ' αρχάς ενδιαφερόμενους πως θα προτιμηθούν προσφορές «τοις μετρητοίς».

Το επί πιστώσει πέθανε…

 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Εξαντλήθηκε η υπομονή των τραπεζών, με συγκεκριμένο ξενοδόχο που διαθέτει δύο μονάδες με αρκετές κλίνες στα Δωδεκάνησα.

Όπως πληροφορείται η στήλη, μία εκ των πιστωτριών τραπεζών, που διαθέτει και τις καλύτερες εξασφαλίσεις, αποφάσισε να καταγγείλει τα δάνεια της εταιρείας.

Μετά από ένα και πλέον έτος ατέρμονων συζητήσεων, κατά τη διάρκεια του οποίου εμφανίστηκαν στρατηγικοί επενδυτές-φαντομάδες και κατατέθηκαν αρκετές προτάσεις από τράπεζες και private equity funds που απορρίφθηκαν από τον ιδιοκτήτη, ήρθε η ώρα να ληφθούν αποφάσεις, λένε τα τραπεζικά στελέχη.

Αντε να δούμε αν ακουστούν τα…. νταούλια που όλο υπόσχονται, αλλά σπάνια βαράνε οι τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v