Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 24 2017

Όλες οι «μεταγραφικές» κινήσεις των τραπεζών

Όλες οι «μεταγραφικές» κινήσεις των τραπεζών

Αθόρυβα αλλά συστηματικά, η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να ενισχύεται, παίρνοντας από τον ανταγωνισμό μεσαία, κυρίως, στελέχη.

Το τελευταίο διάστημα, πήρε από τη Eurobank τον Δημ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ξέρει καλά την «μπίζνα» του τουρισμού καθώς διετέλεσε στέλεχος ξενοδοχειακών ομίλων και ήταν υπεύθυνος στη Eurobank για τις ξενοδοχειακές μονάδες της. Ο κ. Κωνσταντόπουλος τοποθετήθηκε στο γραφείο CEO.

Θητεία στη Eurobank ( σ.σ. επί Χρ. Μεγάλου) είχε και ο Στ. Ανδριάνης, ο οποίος προσλήφθηκε για να βοηθήσει στην επιτροπή πιστοδοτήσεων.

Από την Εθνική, πέραν της Φ. Ιωάννου, η οποία ανέλαβε θέση στο corporate, η Πειραιώς ακούγεται ότι θα πάρει άλλο ένα στέλεχος, που προορίζεται επίσης για τις εταιρικές χορηγήσεις.

Από την RBU, τη μονάδα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, αποχώρησε πρόσφατα ο κ. Ε. Κάββαλος, αρμόδιος για τις εισπράξεις και αναδιαρθρώσεις δανείων ιδιωτών. Είχε προηγηθεί η αναβάθμιση του κ. Θ. Τζούρου (σ.σ. δεύτερος πλέον στην ιεραρχία κάτω από τον Σπ. Παπασπύρου) και η πρόσληψη του κ. Γ. Χριστόπουλου ως συμβούλου διοίκησης, με ευθύνη την παρακολούθηση της RBU.

Η στελέχωση του γραφείου CEO της Πειραιώς με τόσους συμβούλους θυμίζει… Μαξίμου της εποχής Σημίτη.

Στην Εθνική, ο κ. Αρκάδης θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, υπεύθυνος για τη ναυτιλία, ενώ ο κ. Β. Καραμούζης πήρε θέση, τελικώς, στη διεύθυνση Επενδύσεων.

Στην Alpha, ακούγεται ότι υπήρξε απόφαση να αποχωρούν από διευθυντικές θέσεις όσα στελέχη κλείνουν το 62ο έτος. Αν ισχύει η πληροφορία, θα υπάρξουν αλλαγές.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v