Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 4 2017

Η αναζήτηση προέδρου στο ΤΧΣ και το «πακέτο» στην Intertech

Η αναζήτηση προέδρου στο ΤΧΣ και το «πακέτο» στην Intertech

ΤΧΣ: Ξανατρέχει η διαδικασία για την εξεύρεση στελέχους, το οποίο θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Σημειώνεται ότι ο νυν πρόεδρος Γ. Μιχελής έχει υποβάλει, εδώ και μήνες, την παραίτησή του και παραμένει έως ότου βρεθεί αντικαταστάτης.

 

INTERTECH: Ο γνωστός επιχειρηματίας και βασικός μέτοχος της Intertech Δημήτρης Κοντομηνάς πούλησε (μέσω της Prime Ασφαλιστικής) το 4,8% των μετοχών της εισηγμένης προς 140 χιλ. ευρώ στην Αμοιρίδης-Σαββίδης ΑΕ, με αποτέλεσμα το ποσοστό της τελευταίας στην ΙΝΤΕΤ να σκαρφαλώσει στο 7,29%.

Η Αμοιρίδης-Σαββίδης είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών και μεγάλων οικιακών συσκευών των εταιρειών MORRIS, F&U, United και DAEWOO Electronics, άρα δραστηριοποιείται στον ίδιο -ευρύτερο έστω- χώρο με την Ιntertech (επίσημος διανομέας της Panasonic και άλλων οίκων τεχνολογίας στην Ελλάδα, όπως οι iLuv, Ricoh, Satel).

Οπότε απομένει να δούμε αν αυτή η αύξηση του ποσοστού σημαίνει… κάτι παραπάνω από μια επενδυτική θέση σε μια εισηγμένη εταιρεία, έστω και περιορισμένης εμπορευσιμότητας στο ταμπλό του ΧΑ.

ΥΓ: Στα 3,089 εκατ. ευρώ η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v