Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 8 2018

Υπόθεση Unisoft: Οι μνηστήρες, οι φήμες και οι καραμπόλες

Υπόθεση Unisoft: Οι μνηστήρες, οι φήμες και οι καραμπόλες

Έντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί στον χώρο της πληροφορικής, σχετικά με το πού τελικά θα καταλήξει η (θυγατρική της ALTEC) Unisoft.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι είτε η εταιρεία SoftOne (συμφερόντων Αντώνη Κυριαζή και ομίλου Γερμανός), είτε η εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ, Epsilon Net (βλέπε πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα του Euro2day.gr, με τίτλο «Ντέρμπι για δύο η Unisoft»).

Από εκεί και πέρα, οι περισσότερες φήμες (που ωστόσο δεν μπορούν να διασταυρωθούν για την εγκυρότητά τους) χαρακτηρίζουν τη SoftOne ως το ακλόνητο φαβορί.

Ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν πως η υπόθεση έχει ουσιαστικά κλείσει (σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών) και πως -ήδη- κύκλοι της SoftOne έχουν αρχίσει να ενημερώνουν σχετικά τους εμπορικούς συνεργάτες της εταιρείας.

Η φημολογία, όμως, δεν σταματά εδώ.

Κάποιοι εικάζουν πως το deal θα απαιτήσει αύξηση κεφαλαίου στη SoftOne, γεγονός που θα μπορούσε να μεταβάλει τις τρέχουσες μετοχικές ισορροπίες στην εταιρεία (σήμερα ο όμιλος Γερμανού κατέχει το 33,34% και το υπόλοιπο ποσοστό ελέγχουν οι κ.κ. Κυριαζής, Αρενίκης, Βαλαχής και Καρατζίκος).

Οψόμεθα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v