Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 11 2018

Στο «σφυρί» το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Αγκριπάν

Στο «σφυρί» το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Αγκριπάν

Μπορεί η Αγκριπάν ΑΕ, όπως είχε γράψει το Euro2day.gr, να ήταν για πολλά χρόνια ο καλύτερος διανομέας της ιαπωνικής Daihatsu στην Ευρώπη, αλλά τους πλειστηριασμούς δεν τους γλίτωσε!

Οι προσπάθειες διάσωσης, με ρύθμιση χρεών που φτάνουν τα 135 εκατ. ευρώ, δεν ευοδώθηκαν και έτσι η Alpha Bank βγάζει σε πλειστηριασμό το σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που έχει η Αγκριπάν.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο με παλαιά διώροφη οικοδομή επί των οδών Πειραιώς 165, Συμμαχιδών 39 και Αλκμήνης, ένα οικόπεδο 15 στρεμμάτων, με περίπου 26 παλαιά κτίσματα, που βρίσκεται, με προσόψεις επί των οδών Πέτρου Ράλλη 8, Ορφέως 111 και Δημαράκη (με τιμή εκκίνησης τα 2,9 εκατ. ευρώ), οικόπεδο που βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από την Ιερά Οδό και τις οδούς Χαλκιδικής-Ροδόπης και Φαλαισίας, οικόπεδο που βρίσκεται πλησίον της Ιεράς Οδού και ειδικότερα επί της οδού Χαλκιδικής 70 και, τέλος, οικόπεδο άρτιο κατά παρέκκλιση και οικοδομήσιμο, που βρίσκεται στη θέση «Αγία Τριάδα», κοντά στην Ιερά Οδό και συγκεκριμένα επί της οδού Ροδόπης 8.

Σημειώστε πως πρόκειται για τμήμα του χαρτοφυλακίου της πάλαι ποτέ ισχυρής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v