Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 6 2002

Ο άγνωστος αγοραστής στη Forthnet

Πολλοί ασχολούνται με την κινητικότητα που αναπτύσσεται εσχάτως στη μετοχή της Forthnet, καθώς η αύξηση στο τζίρο, αλλά και την τιμή σε συνδυασμό με την επιθυμία πώλησης του ποσοστού της, την οποία διατυπώνει κατά καιρούς η εταιρία των Μινωϊκών Γραμμών (κατέχει άνω του 20% της Forthnet) σίγουρα εξάπτει τη... φαντασία.

Λίαν συντόμως η ίδια η Forthnet θα έχει συγκεκριμένη άποψη για το ποιοί αγοράζουν και ποιοί πουλάνε μέσω του μετοχολογίου. Προς ώρας πάντως, ακούγεται το όνομα μεγάλης (πολύ μεγάλης) χρηματιστηριακής, η οποία ανήκει σε εξίσου μεγάλο και... πολυπράγμονα όμιλο.

Αγοράζει για ίδιο λογαριασμό, για τρίτους ή μήπως για λογαριασμό των ομόσταυλων αμοιβαίων που προ ολίγου καιρού φέρονται να... ξεφόρτωναν μετά μανίας την ίδια μετοχή; Αυτό διερωτώνται όσοι πιστεύουν τη συγκεκριμένη πληροφορία και προς το παρόν μένουν με την... απορία.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τα αμοιβαία του συγκεκριμένου ομίλου διέθεταν προ μηνών κανα-δυο εκατοντάδες... χιλιάδες μετοχές, τις οποίες ρευστοποίησαν σχεδόν ολοκληρωτικά σε σχετικά σύντομο διάστημα, με ιδιαιτέρως αρνητικά αποτελέσματα για τη μετοχή της Forthnet!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v