Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 19 2002

Α, ρε καημένο Βιοσωλάκι!!!!

Εαν στις πτήσεις προς το εξωτερικό συναντάτε συχνά τα ίδια πρόσωπα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για τα στελέχη της Βιοσώλ που ταξιδεύουν στο εξωτερικό προκειμένου να βρούν στρατηγικό εταίρο για την εταιρία, αλλά και να ενισχύσουν τις εξαγωγές, συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις.

Τα στελέχη δεν αρκούνται μόνον στα ταξίδια, αλλά έχουν πυκνώσει και τις συναντήσεις τους στα lobbies των κεντρικών ξενοδοχείων, όπου κλείνουν τη μία μετά την άλλη συνάντηση, ώστε να καταλήξουν σε ”συμφωνία με ξένη εταιρία για την διεύρυνση της παραγωγής στον τομέα κλιματισμού με νέα προϊόντα”.

Στην (όχι και μακρινή) εποχή του 1999 όλα αυτές οι εικόνες θα τύγχαναν ειδησεογραφικής απεικόνισης, την οποία ουδείς θα εδύνατο να μην πιστεύσει.

Σήμερα, όμως τα ταξίδια και οι επαφές, ανήκουν στη φαντασία του Χαμαιλέοντα, ενώ ο στρατηγικός επενδυτής, η συνεργασία με ξένη εταιρία και η ενίσχυση των εξαγωγών, περιέχονται σε ανακοίνωση της εταιρίας προς το ΧΑ.

Πρόκειται δηλαδή για την απάντηση της εταιρίας στο τακτικό ερώτημα της διοίκησης του Χρημαστηρίου για το τι ενέργειες έχει αναλάβει προκειμένου να αρθεί το καθεστώς επιτήρησης της μετοχής.

Διαβάζουμε επίσης στην επιστολή της Βιοσώλ ότι στους στόχους της διοίκησης είναι η ”επέκταση των πωλήσεων θέρμανσης και κλιματισμού στη λιανική πώληση με ανάπτυξη των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα με το σύστημα Franchising μέσω της εταιρίας ”Ήφαιστος Α.Β.Ε.Ε.Μ.” και βάσει της υπογραφείσης συμβάσεως συνεργασίας”.

Περιμένουμε εναγωνίως τα αποτελέσματα των... προσπαθειών και κρατάμε τη δέσμευση ότι η ”θέση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η συνεχής προσπάθεια ώστε το συντομότερο δυνατό να επανέλθει η διαπραγμάτευση της μετοχής στην κύρια κατηγορία του Χ.Α.”

Χαιρετίζουμε επίσης το σημείο εκείνο της επιστολής, σύμφωνα με το οποίο ”είναι σταθερή πολιτική της εταιρίας μας να μην ανακοινώνουμε δημοσίως τις προσπάθειες που καταβάλει η εταιρία, πριν αυτές φτάσουν στο στάδιο της οριστικής υλοποίησής τους ώστε να μη παρασύρεται το επενδυτικό κοινό σε βεβιασμένες και πιθανόν λαθεμένες επιλογές”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v