Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 15 2003

Σημειώσατε... ΧΙ στο ”ειδύλλιο” ΚΑΠΠΑ και ΣΙΓΜΑ

Αδοξα φαίνεται ότι έληξε το μάλλον σύντομο ”ειδύλλιο” μεταξύ της ΣΙΓΜΑ και της ΚΑΠΠΑ Χρηματιστηριακής, το οποίο εάν προχωρούσε θα επέφερε σημαντικές αλλαγές στο Status Quo, δεδομένης της ισχύος των δύο εταιριών.

Για τη λήξη των σχετικών ”επαφών”, που δεν κράτησαν άλλωστε και τόσο πολύ, πληροφόρησαν τον Χαμαιλέοντα απολύτες έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές, από την πλευρά του ομίλου Πειραιώς.

Αιτία, ως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η ”διάσταση απόψεων” ως προς το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Σημειωτέον ότι η πλευρά της Πειραιώς ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των συζητήσεων, καθώς ο βασικός μέτοχος της ΚΑΠΠΑ, Σπύρος Μπέλλος, (κατέχει το 90% της εταιρίας) έως στιγμής δεν έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ”συμμαχίες”, τουλάχιστον στον ελληνικό χώρο..

Αλλωστε ακόμη και στο ”δίσεκτο” 2002 η εταιρία του εμφανίζεται σαφώς υψηλότερα στην πρώτη δεκάδα της (ανεπίσημης πλέον αφου ο ΣΜΕΧΑ σταμάτησε να δίνει στοιχεία) κατάταξης των χρηματιστηριακών, χωρίς μάλιστα να διαθέτει ”λιανικό” πελατολόγιο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v