Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 28 2003

Forthnet: Ο ”κύβος” φαίνεται ότι ... ερρίφθη

Επιβεβαιώθηκαν χθες και από ”επίσημα χείλη”, ήτοι από τον ισχυρό άνδρα της Forthnet, κ. Τζωρτζάκη, οι πληροφορίες που δημοσίευσε προ εβδομάδος ο Χαμαιλέων για τις διαπραγματεύσεις που διεξάγουν οι Μινωϊκές Γραμμές αναφορικά με το ποσοστό τους (21% και κάτι...ψιλά) στη Forthnet.

Η αναφορά δε του κ. Τζωρτζάκη στο γεγονός ότι οι μετοχές των Μινωϊκών θα μεταβιβαστούν με premium, φανερώνει ότι δεν υπάρχουν έτσι αόριστα κάποιες συζητήσεις, αλλά ενδεχομένως και κάποιες αποφάσεις, τουλάχιστον ως προς το ύψος του τιμήματος που θα ζητηθεί. Κι αν το τίμημα έχει ”προσδιοριστεί”, τα πράγματα είναι... προχωρημένα.

Μια λοιπόν και σας ενημερώσαμε πρώτοι έχουμε χρέος να... συνεχίσουμε.

Επί του πρακτέου, επίσημες εξελίξεις δεν αναμένονται εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Διαδικαστικές εξελίξεις όμως, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν.

Οσο για τα ονόματα που έως στιγμής ακούγονται στην αγορά, υπό μίαν έννοια αποτελούν... ”προπέτασμα καπνού”, λένε οι πληροφοριοδότες της στήλης .

”Εαν ολοκληρωθούν ως έχουν τα σχέδια που εκπονήθηκαν, τότε θα έχουμε λόγους να μιλάμε για σημαντικές αλλαγές στον ίδιο το... χάρτη του ανταγωνισμού”, αλλαγές που δεν μπορούν να προέλθουν από οποιοδήποτε μεμονωμένο επιχειρηματία” ανέφερε εις εξ αυτών των πληροφοριοδοτών αρνούμενος να παράσχει περαιτέρω διευκρινήσεις...



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v