Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 28 2003

Τώρα αρχίζει το...μάτς των ισολογισμών!!!

Το...μπαράζ των ανακοινώσεων του τελευταίου τριημέρου, δέν έχει δώσει την ευκαιρία στους αναλυτές, τους δημοσιογράφους αλλά και στις αρχές να περάσουν στις ”γαργαλιστικές” λεπτομέρειες και τα... ψιλά γράμματα των ισολογισμών.

Σε αυτό τον καταιγισμό άλλωστε ”ποντάρουν” και όσοι θέλουν να κρυφτούν πίσω από τη... μάζα, προσπαθώντας να περάσουν όσο το δυνατόν πιο... απαλά τα όσα φαίνονται ή έστω... αχνοφαίνονται πίσω από τα -πάντα κολακευτικά- Δελτία Τύπου που ετοιμάζουν οι ”υπεύθυνοι επικοινωνίας” και τις τονισμένες γραμμές των ”συνοπτικών” καταστάσεων.

Αδικος κόπος. Από την ερχόμενη εβδομάδα οι υπηρεσίες του ΧΑ (και όχι μόνον αυτές) θα αρχίσουν την... εις βαθος ανάλυση.

Ο Χαμαιλέων επιμένει σε αυτό καθώς ”οσμίζεται” την επερχόμενη καταιγίδα στον... αέρα.

Αλλωστε μια προσεκτική ματιά στην ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου για το θέμα της Multirama ( όπου ας μην το ξεχνάμε βασικός μέτοχος είναι πλέον ο ίδιος ο Πάνος Γερμανός, που δεν δίστασε να πάρει προσωπικά στην πλάτη του το φορτίο της συγκεκριμένης εταιρίας, ξαλαφρώνοντας τη Γερμανός), δείχνει πόσο έχουν αλλάξει τώρα τελευταία τα πράγματα σε θέματα ”αυστηρότητας”.

Το χρηματιστήριο όχι μόνον έθεσε υπο επιτήρηση τη μετοχή, αλλά δεν δίστασε να τονίσει οτι η προγραμματιζόμενη αύξηση κεφαλαίων, είναι απαραίτητη. Πλην όμως, με δεδομένο το ύψος της, ενδέχεται να μην αποδεχθεί επαρκής για τη σωτηρία της εταιρίας. Γι αυτό συνιστά προσοχή στο επενδυτικό κοινό και στους μετόχους της !!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v