Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 12 2003

Η Βερνίκος η επιτήρηση και ο... ΣΜΕΧΑ

Λίγοι ενδεχομένως πρόσεξαν ότι ολίγες μέρες πριν εισέλθει η εταιρία ΒΕΡΝΙΚΟΣ σε καθεστώς επιτήρησης, είχε παραλάβει επιστολή του ΧΑ -με συγκεκριμένα ερωτήματα- στα οποία η καλή εταιρία θεώρησε τότε σκόπιμο να απαντήσει στέλνοντας... Δελτίο Τύπου από παρουσίασή της τον περασμένο... Οκτώβριο στον ΣΜΕΧΑ!!!!

Μέρος αυτής της απάντησης αναδημοσιεύουμε σήμερα έχοντας μείνει έκπληκτοι από τη συντακτική και νοηματική της... αρτιότητα:

”Από την πλευρά της ζήτησης έχει επαναληφθεί επανειλημμένα το φαινόμενο όταν υπάρχει μια περίοδος στέρησης, ν’ ακολουθείται από μια περίοδο με αυξημένη ζήτηση από ανθρώπους οι οποίοι, είτε γιατί ανέβαλαν την απόφασή τους να επισκεφθούν τη χώρα μας, είτε γιατί βελτιώνονται σημαντικά οι υπηρεσίες και οι τιμές λόγω της περιόδου της στέρησης. Επιπρόσθετα η προοπτική των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 δημιουργεί από μόνη της μια σημαντική δυναμική που, παρόλο που έχει καθυστερήσει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί”.

Δεν ξέρουμε για την εταιρία, αλλά ο συντάξας το συγκεκριμένο κείμενο πρέπει σίγουρα να τεθεί επί μακρόν σε καθεστώς ”επιτήρησης” γι’ αυτή τη βάναυση μεταχείριση της ελληνικής γλώσσας...

Οσο για την επιμέλεια που επέδειξε η εταιρία - προ επιτήρησης- στην απάντησή της προς τις αρχές, αυτή την αφήνουμε...ασχολίαστη.

Το είπαν άλλωστε οι άνθρωποι και μόνοι τους στην πιο πρόσφατη απάντησή τους. ”Δεν μας το λέγατε και σεις πιο έγκαιρα ότι θα μας βάλετε σε επιτήρηση, να... κοπιάσουμε στα γραφεία σας να ανταλλάξουμε μερικές απόψεις, προς όφελος του επενδυτικού κοινού”.

Οχι δεν το είπαν ακριβώς έτσι, αλλά αυτό περίπου ήταν το... νόημα. Πιάστηκαν απροετοίμαστοι...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v