Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 22 2003

Πρωτόγνωρη... σβελτάδα για τον ΟΤΕ

Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε

Την πανάρχαια σοφία της λαϊκής αυτής ρήσης οφείλει να χρησιμοποιήσει κανείς για να περιγράψει την... σβελτάδα της διοίκησης του ΟΤΕ να διαφημίσει τις νέες υπηρεσίες του, τις ΟΤΕπιλογές, (που στόχο έχουν να μετριάσουν τις πληγές που ανοίγει ο ανταγωνισμός), πριν καλά καλά αυτές εγκριθούν από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων!!!

Ώς γνωστόν, ο ΟΤΕ κατέχει δεσπόζουσα θέση στη συγκεκριμένη αγορά κι έτσι δεν δύναται να πραγματοποιεί μειώσεις τιμολογίων, παρά μόνο αν συνοδεύονται και από αντίστοιχες μειώσεις στις τιμές χονδρικής του.

Συνεπώς όλα τελούν υπό την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής που θα αποφασίσει αν μετά τις νέες προσφορές λειτουργεί σωστά ο ανταγωνισμός.

Μια πιο προσεκτική ματιά, μπορεί πάντως να δώσει μια άλλη διάσταση στο θέμα, καθώς ο συνήθως ”δυσκίνητος” ΟΤΕ με τα χιλιάδες γραφειοκρατικά προβλήματά του, κινείται πολύ γρήγορα υπό την πίεση του ανταγωνισμού, προλαβαίνοντας μάλιστα να σχεδιάσει και μια εντατική διαφημιστική καμπάνια των υπηρεσιών, που βρίσκονται ακόμη –τύποις- υπό αίρεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v