Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 29 2003

Μινωϊκές: Από την Κρήτη ως το... Γκάργκανο

Κι όμως δεν ήταν η Γκριμάλντι, ούτε η Μπουκάτι, ήταν η ”συντροφία του Αγίου Αλεξάνδρου” και η θυγατρική της από το... Γκάργκανο της Ιταλίας, όπου η τελευταία, σύμφωνα με τον τίτλο της, ασκεί ξενοδοχειακές κυρίως δραστηριότητες.

Το αίνιγμα ”ποιός αγόρασε το πακέτο των Μινωϊκών” στην ουσία δεν έχει λυθεί. Ακόμη και οι πληροφορίες της αγοράς ότι πρόκειται για εταιρίες ενός Ιταλού broker πλοίων, ο οποίος μάλιστα αγόρασε από τις Μινωικέςς τρία παλιά πλοία και τα δρομολόγησε στην Αδριατική, κάθε άλλο παρά λύνουν το γρίφο.

Το μόνο που προσέφεραν ήταν μια ευκαιρία σε διάφορους -αναμφίβολα κακεντρεχείς- να μιλήσουν για... ”επανεπένδυση” χρημάτων που καταλήγουν στον τόπο από τον οποίο έφυγαν, μέσω... Ιταλίας!!!

Ο Χαμαιλέων δεν μπορεί βεβαίως να γνωρίζει τι ακριβώς υπονοούν αυτές οι ”κακές γλώσσες”.

Ομολογεί ωστόσο ότι έχει εντυπωσιαστεί τα μέγιστα από το ενδεχόμενο ”ενός Ιταλού από το Γκάργκανο στην αυλή του βασιλιά Μίνωα” (κατά το γνωστό παραμύθι ”ένας Γιάνκης απ το Κονέκτικατ στην αυλή του βασιλιά Αρθούρου”), ο οποίος έτσι ξαφνικά θα είναι και ο... βασικότερος μέτοχος της Ηρακλειώτικης εταιρίας λαϊκής βάσης.

Περισσότερα... προσεχώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v