Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 8 2003

”Μάννα εξ ουρανού” για HFD-Μινωϊκές

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το εύρος της συμφωνίας μεταξύ της πολύπαθης Hellenic Flying Dolphins και της ελληνικής Vodafone, μιας συμφωνίας που περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από το ”βάψιμο” των πλοίων της HFD στα διεθνή χρώματα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, το οποίο όσοι ταξιδέψατε πρόσφατα, σίγουρα θα προσέξατε.

Κι αν η Vodafone βρήκε μια πολύ καλή λύση για την πολύπλευρη προώθησή της (μαζική προβολή του εταιρικού σήματος, sales points μέσα στα πλοία, ειδικά events και βεβαίως συνεχή σύνδεση του πελάτη, όπου κι αν βρίσκεται στο Αιγαίο, με κεραίες πάνω στα πλοία, ώστε να… μιλάει πολύ περισσότερο χωρίς τις γνωστές διακοπές στο σήμα), είναι σίγουρο ότι και η ακτοπλοϊκή εταιρία βρήκε ένα πολύτιμο cash flow (πολλών εκατομμυρίων ευρώ) για τα επόμενα τρία χρόνια, το οποίο σίγουρα το χρειαζόταν. ”Πάρτι” θα έκαναν στις Μινωϊκές.

Δυστυχώς, για τους λοιπούς παίκτες της κινητής, άλλη εταιρία με τόσα πλοία στο Αιγαίο (και τέτοιους όγκους διακίνησης πελατών, στη νησιωτική Ελλάδα) δεν… υπάρχει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v