Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 8 2003

Αλλοτε κρατιστές κι άλλοτε ακόμη πιο κρατιστές!!!

Ενδιαφέρουσα η συζήτηση-debate χθες το απόγευμα στην ”Αίγλη” του Ζαππείου μεταξύ Ν. Χριστοδουλάκη και Γ. Αλογοσκούφη με θέμα την οικονομία και το ρόλο του κράτους.

Βέβαια, οι απόψεις και των δύο ομιλητών διαβάστηκαν από κείμενα που επιμελώς συντάχθηκαν από τους ίδιους, αλλά σε μια ανταλλαγή σαν και την χθεσινή ενώπιον ακροατηρίου, δεν μπορείς παρά να ξεφύγεις από τα προγραμματισμένα.



Έτσι, σε ένα ”ξέσπασμα” εκ μέρους του κ. Χριστοδουλάκη ο ανερχόμενος ανήρ του κυβερνώντος κόμματος, επεκτάθηκε στο πως αντιλαμβάνεται το ρόλο του κράτους λέγοντας ”ε, εμείς μερικές φορές είμαστε κρατιστές κι άλλες φορές… περισσότερο από τις άλλες”, σηματοδοτώντας ίσως το πλήρες ιδεολογικό… μπέρδεμα μερίδας του κόμματος του!

Τώρα πως γίνεται ξεκάθαρη οικονομική στρατηγική από πλευράς της κυβέρνησης όταν οι όροι του παιχνιδιού αλλάζουν για να προσαρμόζονται στις ανάγκες (και τις πιέσεις) της στιγμής, δεν έγινε πλήρως… κατανοητό από τον κόσμο που παρακολούθησε τη συζήτηση των δύο πολιτικών.

Πάντως, ένας από το ακροατήριο πετάχτηκε, δήλωσε ”μέλος της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ” και ”κάρφωσε” λέγοντας ”δεν ξέρω τι μου λέτε, αλλά το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει τις ίδιες απόψεις με αυτές της ΝΔ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v