Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 5 2008

Σφηνάκια για ΡΟΚΑ, ΕΧΑΕ, ΟΛΠ, ΟΛΥΜΠ

Σφηνάκια για ΡΟΚΑ, ΕΧΑΕ, ΟΛΠ, ΟΛΥΜΠ
ΡΟΚΑΣ: Η μέση εξαμηνιαία τιμή της μετοχής (σταθμισμένη με βάση τον όγκο) υπολείπεται πλέον της τρέχουσας κεφαλαιοποίησης.

Έως την περασμένη Παρασκευή ξεπερνούσε ελαφρά τα 13,50 ευρώ.

Τι σημασία έχει αυτή η μεταβολή;

Πιθανόν... απολύτως καμία. Αλλά επειδή η στήλη έχει ήδη αναφερθεί -με πάσα επιφύλαξη- στις πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά για επικείμενη δημόσια πρόταση, καλό είναι να το γνωρίζετε.

-------------------------------------------------

ΕΧΑΕ: Τα υψηλά κέρδη από τις μεγάλες short θέσεις που είχαν ανοίξει για αντιστάθμιση κινδύνου σπεύδουν να κλειδώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχής γενομένης από τη χθεσινή συνεδρίαση, δύο ξένοι brokers με παραδοσιακά υψηλές μετοχικές θέσεις στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΧΑΕ.

Η μετοχή έδωσε νέο χαμηλό έτους (11,74 ευρώ) και καταγράφει από τα υψηλά των 24,14 ευρώ απώλειες 51,37%. Σημειώνεται ότι παραδοσιακά υψηλές θέσεις στον τίτλο διατηρούν οι Goldman Sachs και Morgan Stanley.

-----------------------------------------------

ΟΛΥΜΠ: Δεν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μερικές ημέρες στην αγορά για συμφωνία πώλησης του Πόρτο Καρράς σε αγγλική εταιρία συμφερόντων Ρώσου επιχειρηματία.

-----------------------------------------------

CFDs: Αφήνουν αγαπημένες επιλογές των προηγούμενων μηνών όπως οι Alapis, Μυτιληναίος κ.ά. και στρέφονται στο δίδυμο MPB - MIG. Μεγάλες αγοραπωλησίες κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις.

---------------------------------------------------

ΟΛΠ: Πωλήσεις χθες από πλευράς κάποιων Ταμείων που είχαν διατηρήσει μικρές θέσεις στον τίτλο. Σήμερα να δούμε τι θα γίνει, που φτάνουν τα νέα από... Κίνα μεριά, για την παρούσα αξία της προσφοράς της COSCO.

Δικαίως εξαγριωμένα τα στελέχη της αγοράς, περιλαμβανομένων και των αναλυτών που έκαναν τα... μέντιουμ!

Υ.Γ.: Για ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο: Στο κατώφλι του Euro 2008, έρχονται τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα ερευνών για να τονώσουν το φρόνημα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων και να δείξουν στις συζύγους το… πραγματικό τους πρόσωπο.

Διαβάστε λοιπόν στον Ιοβόλο του in2life.gr το αποτέλεσμα γκάλοπ για το πόσοι θα προτιμούσαν να δουν ποδοσφαιρικό αγώνα αντί να κάνουν... έρωτα με την αγαπημένη τους!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v