Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 21 2003

Προειδοποιητικές... βολές Αρτιόλι για Μινωικές

Ολίγον τι…. απειλητικές, παρότι εξόχως… διπλωματικές, μας φάνηκαν οι δηλώσεις του κ. Αρτιόλι, του γνωστού πλέον ”ιταλού” που… επέδραμε στις Μινωικές αποσπώντας προ ολίγου καιρού ποσοστό άνω του 5%, στον συνάδελφο Γ. Σκορδίλη του Βήματος

Την ώρα που η διοίκηση των Μινωικών προσπαθεί να συσπειρώσει τους μικρομετόχους με διάφορα… ”εθνοαπελευθερωτικά”, αλλά και με πλήρη απόρριψη κάποιων -αμφιλεγόμενων είναι η αλήθεια- προτάσεων του ”ιταλού”, εκείνος πετάει… σπόντες που προβληματίζουν.

Εμείς παραθέτουμε δύο-τρεις … χαρακτηριστικές:

- ”Είναι ηθικά απαράδεκτο μια εταιρία να οδηγείται στην απομόνωση για την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων”

- ”Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι η δυσπιστία της διοίκησης για όποιον έχει προτάσεις και στόχους μας βάζει σε σκέψεις, αν πρώτο μέλημά της είναι η προώθηση των υποθέσεων της εταιρίας ή η εδραίωση της υφιστάμενης κατάστασης”.

- ”Κατά την τελευταία γενική συνέλευση …. ακούσαμε μόνο καθησυχαστικά λόγια και έκκληση για τη στήριξη μιας διοίκησης που οδηγεί τις Μινωικές στην απώλεια χρόνο με το χρόνο, δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ”.

Ο… ”ιταλός” πρέπει να πούμε, συνεχίζει να ψάχνει για μετοχές (όπως είπε κατέχει ήδη τον έλεγχο του 7,5%), ενώ οι Κρήτες έκαναν μέχρι και ”κλάμπ” για να συνασπίσουν τους μικρομετόχους, εναντίον του, ”πωρώνοντας” και μερίδα του τοπικού Τύπου.

Αν λοιπόν δεν το καταλάβατε, η ”μάχη” της Κρήτης έχει ανάψει κι ο ”ιταλός” φαίνεται διατεθειμένος να εξασκήσει, αν χρειαστεί, όλα τα νομικά δικαιώματα που του εξασφαλίζει το ποσοστό του, ακόμη και σε σχέση με την ορθή διαχείριση της εταιρίας!!!

Αυτό ακριβώς φρόντισε να υπονοήσει πολύ… κομψά με τις δηλώσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v