Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 12 2008

Εγχειρίδια συμβουλών με "καυτά" ονόματα!

Εγχειρίδια συμβουλών με καυτά ονόματα!
Σκεφτόμαστε, μια και υπάρχει κρίση, αλλά και πολύς νέος κόσμος που θέλει επαγγελματικό προσανατολισμό, να εκδώσουμε μια σειρά βιβλίων με πραγματικούς «γκουρού» να συμβουλεύουν. Τα ονόματα θα είναι… καυτά.

- Στο θέμα της συσσώρευσης πλούτου μέσω ακινήτων, θα προτείνουμε τη συγγραφή εγχειριδίου με τίτλο «Κάντε θαύματα στο Real Estate» στον ηγούμενο Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου και στα στελέχη του, που αποδεικνύουν επιπροσθέτως ότι στην εποχή μας μπορείς να έχεις απαρνηθεί τα εγκόσμια και παρ' όλα αυτά να κάνεις super-business.
Δεν ξέρουμε κατά πόσο αξιοποιούν το internet, αλλά από remote-networking σκίζουν οι ασκητές καλόγεροι.

- Ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης μάλλον κρίνεται ιδανικός για το βιβλίο «Πώς να πλουτίσετε νόμιμα και άκοπα». Το βιβλίο θα έχει και ειδικό κεφάλαιο με τίτλο «Για λίγους: Η ορθή αξιοποίηση ακινήτων μέσω τραπέζης», ενώ έτερο κεφάλαιο θα αφορά εξ ολοκλήρου στις off shore εταιρίες.

Στον ίδιο τον κ. Κώστα Καραμανλή θα προτείνουμε τη συγγραφή εγχειριδίου στρατηγικής σημασίας για υψηλόβαθμα στελέχη με τίτλο «Διαχείριση κρίσεων: Μην κάνετε τίποτα». Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει πάταγο.

Από τον κ. Αριστοτέλη Παυλίδη θα θέλαμε το εγχειρίδιο «Επιλέξτε και κερδίστε: Πώς να διαλέξετε συνεργάτες». Δεύτερος υποψήφιος ο κ. Σ. Τσιτουρίδης, που όμως θα μπορούσε να είναι και συγγραφέας βιβλίου με τίτλο «Εποπτεία και Διαχείριση Ασφαλιστικών Ταμείων: Η σίγουρη προσέγγιση».

Δεν ξεχνάμε και τον κ. Μαγγίνα που είναι ιδανικός για τα εγχειρίδια «Πώς να κάνετε την επιχείρηση Σπίτι σας» και «Επωφελής Φιλοξενία: Ένα case study στην αποτελεσματική αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού».

Σε γόνους της οικογενείας Μητσοτάκη θα ταίριαζε το λίγο πιο τεχνικό, αλλά πάντα χρήσιμο «O εξοπλισμός γραφείου και πώς να τον αποκτήσετε».

Υ.Γ. 1: Για τον κ. Αλογοσκούφη δεν προσφέρεται πλέον η έκδοση βιβλίων. Θα εκδώσει… μπλοκάκι.

Υ.Γ. 2: Αμφιταλαντευόμαστε ακόμη για τον συγγραφέα του βιβλίου «Πολιτική: Ο σίγουρος δρόμος για τον πλούτο». Διότι, όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν σοβαρότατοι υποψήφιοι, ανεξαρτήτως παράταξης. Διότι και οι προηγούμενοι του ΠΑΣΟΚ, όπως και να το κάνουμε, έχουν τους δικούς τους πρωτομάστορες στην... τέχνη!

Να μην ξεχνιόμαστε και με αυτούς...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v