Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 16 2002

Η επενδυτική ασφάλεια και η...διπλωματία

Ο Χαμαιλέων δεν θα μπορούσε βέβαια να μην προσέξει τις παρατηρήσεις που κάνει επι του θέματος της ”επενδυτικής ασφάλειας”, ο αναλυτής κ.Βέργος της Πεντεδέκας ΑΧΕ, το συνολικό κείμενο της οποίας μπορείτε να διαβάσετε στο euro2day.gr

Ιδιαίτερη σημασία έχει η παρατήρηση του οτι δύο εισηγμένες εταιρίες έχουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ ίδια κεφάλαια, αλλά και η εκτίμηση του οτι 18 εταιρίες κινδυνεύουν να υπαχθούν σε καθεστώς επιτήρησης , την επόμενη προφανώς ”σεζόν”, αφου έχουν ήδη αρνητικά αποτελέσματα επι δύο συναπτά έτη.

Το θέμα της ”επενδυτικής ασφάλειας” όμως, αφορά πρωτίστως τη διοίκηση του ΧΑΑ, η οποία λακωνικώς απεφάνθη πρόσφατα, οτι δεν συντρέχει λόγος επιτήρησης για καμία εισηγμένη, βάση των αποτελεσμάτων χρήσεως του 2001, μια τοποθέτηση που έχει ήδη δημιουργήσει αντιδράσεις.

Διότι τα κριτήρια υπαγωγής σε καθεστώς επιτήρησης είναι επι το πλείστον αντικειμενικά, ενω η τοποθέτηση του ΧΑΑ εμφανίζεται περισσότερο...διπλωματική παρά αντικειμενική.

Σε ότι αφορά δε τις εταιρίες που έχουν αρνητικά ίδια κεφάλαια ένα έχω να παρατηρήσω. Μία εξ αυτών φέρεται να είχε αρνητικά ίδια κεφάλαια και στην προηγούμενη χρήση. Τί πρέπει άραγε να συμβαίνεί σε αυτές τις περιπτώσεις;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v