Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 18 2003

Νέα τεχνολογία, παλιά ... αβανταδόρικη φρασεολογία

Περασμένες εποχές θυμίζει η τακτική ορισμένων εταιριών, οι οποίες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν υπερβολικές εκφράσεις προκειμένου να... ”χρωματίσουν” και να προβάλλουν τις δραστηριότητες τους, ακόμη κι όταν στέλνουν ανακοινώσεις προς το Χρηματιστήριο!

Διαβάσαμε λοιπόν χθες χρηματιστηριακή ανακοίνωση κατά την οποία, ”Σε πανηγυρικό (!!!) κλίμα και με απαρτία μεγαλύτερη του 40% του μετοχικού κεφαλαίου συνεδρίασε η Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της LogicDIS, που υπερψήφισε ομόφωνα τη συγχώνευση της LogicDIS με τη θυγατρική της, Information Dynamics”.

Δεν είναι όμως μόνον οι... (έξαλλοι;) πανηγυρισμοί που κρίνονται υπερβολικοί, είναι και η συσχετιζόμενη αναφορά σε ”απαρτία μεγαλύτερη του... 40%”.

Η οποία βεβαίως ξενίζει περισσότερο όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ο κ. Κυριακόπουλος, η σύζυγός του και η EFG Eurobank, (που είναι γνωστό ότι ”συμπλέουν” απολύτως), εμφανίζονται να κατέχουν αθροιστικά, άνω του 33%, ενώ ουδείς άλλος εμφανίζεται να κατέχει άνω του 5%!!!

Ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία και ακόμη καλύτερες προοπτικές, στη νέα εταιρία που δημιουργείται, με την πεποίθηση ότι ενόσω υπηρετεί τις νέες τεχνολογίες, μπορεί να βγάζει και ανακοινώσεις νεότερης... νοοτροπίας!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v