Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 18 2003

Οι δραστήριοι... κύριοι της Eurodrip!

Σπανίως μια χρηματιστηριακή ανακοίνωση δημοσιεύεται αυτούσια στη στήλη. Πλην όμως, η συγκεκριμένη είναι... ποίημα. Απολαύστε τη:

”Η εταιρία Eurodrip ΑΒΕΓΕ ανακοινώνει ότι υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με τους δραστήριους επιχειρηματίες κο Kirill S. και Sergiy A., για την ίδρυση εμπορικής θυγατρικής εταιρίας υπό μορφή ”Open Joint Stock Company” στην Ρωσία.

Με την κίνηση αυτή η Eurodrip στοχεύει στην ενδυνάμωση των εταιρικών δομών για την ενίσχυση της θέσης της στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Ανατολικής Ευρώπης. Η εταιρία ολοκληρώνει σύντομα και τις διαπραγματεύσεις της για την ίδρυση ανάλογης εμπορικής αλλά και παραγωγικής εταιρίας στην Ουκρανία”.

Να υποθέσουμε ότι κι εκεί η θυγατρική θα γίνει με τη συμμετοχή δύο... ”δραστήριων επιχειρηματιών”, των κ.κ. Τάδε Α. και Δείνα Β. αγνώστων λοιπών στοιχείων;

ΥΓ. Κατόπιν μιας πρόχειρης έρευνας, έχουμε τη φρικτή υποψία ότι στην ανακοίνωση αναφέρονται τα... μικρά ονόματα κι όχι τα επώνυμα των δύο ρώσων ”δραστήριων επιχειρηματιών!!!

Πώς λένε σε κάποιες αγγελίες ”δραστήριος κύριος, επιχειρηματίας, κάτω των 40, αναζητεί σύντροφο με κατανόηση. Για επικοινωνία: Γιάννης Κ. τηλ....”, έ κάτι αντίστοιχο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v