Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 23 2003

ΤΤ: Οι μηχανικοί και οι... εκατέρωθεν ”πιέσεις”

Σε άρνηση παροχής του ”πράσινου φωτός” προς το ΤΣΜΕΔΕ για την εξαγορά του 35% του Tαχυδρομικού Tαμιευτηρίου, προσανατολίζεται το Τεχνικό Επιμελητήριο, δήλωσαν χθες αρμοδίως στο Χαμαιλέοντα, κύκλοι προσκείμενοι στον προέδρό του, Γ. Αλαβάνο.

Η ”κατ αρχήν αρνητική” στάση του ΤΕΕ, όπως έγινε γνωστό, προκύπτει από τις πρώτες επισημάνσεις της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, στην οποία το όργανο των μηχανικών έχει αναθέσει την αποτίμηση του προσφερόμενου ποσοστού.

Μια... πρώτη γεύση των απόψεων της επιτροπής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κοινοποιήθηκε προ ημερών κατά τη διάρκεια των αλλεπάλληλων συσκέψεων του προεδρείου.

Οι ίδιες πηγές, μας ανέφεραν ότι οι πιέσεις που ασκούνται από τον υπουργό Οικονομίας για καταφατική απάντηση του ΤΕΕ είναι ”τεράστιες”, κάτι που ως είπαν, ανάγκασε τον πρόεδρο του ΤΕΕ να αποστείλει σημείωμα στον κ. Χριστοδουλάκη, μέσω του οποίου ζήτησε πίστωση χρόνου μέχρι την έκδοση του οριστικού πορίσματος της επιτροπής, η οποία, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.

Ακόμα, όπως θέλησαν να σημειώσουν οι ίδιες πηγές, επιθυμία του κ. Αλαβάνου είναι να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι του ασκούνται ”αντιπολιτευτικές πιέσεις” από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μην προχωρήσει το deal.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v